قاضی زاده هاشمی:مسئولیت عقب‌ماندگی نظام مالیاتی کشور متوجه دولت است-راهبرد معاصر
شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر محسنی اژه‌ای: همیشه که حرف ما درست نیست/ در مسائل مختلف لجبازی نکنیم و سعه صدر داشته باشیم + فیلم قالیباف: من بچه انقلابم؛ علاقه‌ای به هیچ گروه سیاسی ندارم + فیلم سرلشکر سلامی در رزمایش پیامبر اعظم ۱۹: دست سپاه روی ماشه است پزشکیان: وقتی در بین مردم با مهربانی و عدالت رفتار نمی‌کنیم، به جنگ با خدا رفته‌ایم سرلشکر سلامی: ما در همه ابعاد قدرت بسیار قوی‌تر شده‌ایم + فیلم رونمایی از پهپاد پرسه‌زن انتحاری رضوان در رزمایش بزرگ پیامبر اعظم ١٩ سپاه + فیلم پزشکیان: برازنده ایران نیست کشور‌های همسایه به جایگاهی رسیدند که ما نرسیدیم/ اصلا نمی‌پذیرم که از آنها کمتر هستیم + فیلم دهنوی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت شد پزشکیان: اگر کسی به من راه درست را نشان بدهد باید دیوانه باشم که نپذیرم و راه غلط خودم را بروم + فیلم طائب: وعده صادق ۳ زمانی انجام می‌شود که اثر راهبردی آن بیشتر باشد / سرعت دادن به جنگ به معنی موفقیت نیست جمعی از اعضای هیئت دولت وارد سیستان و بلوچستان شدند آغاز مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ با حضور سرلشکر سلامی ضربه کاری پلیس به اشرار در گلشن سراوان جزئیات دیدار قالیباف با نخست وزیر عراق

قاضی زاده هاشمی:مسئولیت عقب‌ماندگی نظام مالیاتی کشور متوجه دولت است

نایب رئیس مجلس گفت: مسئولیت عقب‌ماندگی نظام مالیاتی کشور و عدم اجرای مالیات بر مجموع درآمد، که از همه اقشار به اندازه درآمدشان مالیات عادلانه بگیرد مستقیماً متوجه دولت است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در جمع برخی از اقتصاددانان در مورد بودجه 1400 با اشاره به در نظر گرفتن فروش 2 میلیون 300 هزار بشکه نفت گفت: اگر فروش 2٫300 میلیون بشکه نفت در سال 1400 محتمل هم باشد، اتکاء بودجه به این میزان فروش نفت بدون کسب اطمینان از تحقق این درآمد نفتی، مانند ساختن خانه بدون گذاشتن ستون است.

وی افزود: نباید با فرض تحقق یک امر احتمالی هزینه‌های دولت را بدون پشتوانه بالا ببریم و کشور را در مسیر بدون بازگشت و بن‌بست گرفتار کنیم. 

رییس فراکسیون اقدامات پیش‌دستانه در برابر آمریکا ادامه داد: این که پیش از استقرار دولت جدید در امریکا، فرض را بر لغو تحریم‌ها بگذاریم و روی درآمد فروش نفت در صورت لغو تحریم‌ها حسابی باز کنیم، قدرت چانه زنی کشور را در هر مذاکره احتمالی به شدت پایین می‌آورد. قهرمانان دیپلماسی باید این را بلد باشند که دیپلماسی بر اساس قدرت چانه زنی کار می کند و نه بر اساس خیال‌بافی‌های سیاسی.

قاضی زاده در پاسخ به این پرسش که دولت چه درآمدهایی را باید جایگزین این درآمد نفتی کند ادامه داد: دولت باید تلاش خود را برای مدیریت هزینه‌ها بگذارد و این افزایش 53 درصدی هزینه‌ها پذیرفتنی نیست. ضمن این که کاهش نسبت مالیات به GDP نشان می‌دهد دولت تلاشی برای ایجاد و اصلاح پایه‌های مالیاتی و ارتقاء عدالت مالیاتی بین همه اقشار درآمدی و کاهش فرار مالیاتی ندارد.

نایب رئیس اول مجلس خاطر نشان کرد: مسئولیت عقب‌ماندگی نظام مالیاتی کشور و عدم اجرای مالیات بر مجموع درآمد، که از همه اقشار به اندازه درآمدشان مالیات عادلانه بگیرد مستقیماً متوجه دولت است اما گویا افرادی اصرار دارند کشور را وابسته به درآمد نفتی نگاه دارند و برای جبران کسری بودجه از بدترین نوع مالیات ستانی یعنی مالیات تورمی استفاده کند.

وی افزود: حتی در این شرایط اقتصادی که می‌توان کاهش درآمد نفتی را تبدیل به فرصتی برای قطع وابستگی بودجه به نفت کرد، دولت می‌خواهد کسری فروش نفت را نیز تبدیل به بدهی جدیدی برای دولت آتی از طریق اوراق سلف نفتی کند و به هر طریق موجبات بقای وابستگی بودجه به نفت را فراهم آورد.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار